Facebook Vi: 07:00 - 22:00 //Acum DESCHIS!

Pentru informații privind masurile Covid click aici


❗️CĂUTĂM COLEGĂ❗️ Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem! click aici (Angajari | Instructor fitness | antrenor personal)


Despre noi

Floreasca Fitness Club va invita sa va petreceti o parte a timpului dumnevoastra liber in atmosfera placuta si relaxanta a clubului nostru, acolo unde amabilitatea si profesionalismul personalului, calitatea servicilor oferite, precum si preturile accesibile, fac din acesta o alegere perfecta. Floreasca Fitness Club - Bucuresti va ofera un pachet complet de servicii, intr-o sala de fitness dotata cu aparatura profesionala si aparate cardio profesionale Vision Fitness toate extinse pe o suprafata de 300 mp pe, dotate cu: aer conditionat, centrala termica proprie, vestiare, dusuri si grupuri sanitare curate si civilizate, dulapuri cu cheie pentru depozitarea lucrurilor personale pe durata antrenamentului.

Echipa noastra

Floreasca Fitness Club este un club profesional, primitor, discret, proiectat pentru a satisface toate dorintele clientilor nostri. Clubul nostru are cei mai talentati si experimentati antrenori personali care te pot ajuta sa incepi sau sa avansezi in pregatirea ta fizica. Echipa noastra de antrenori se va asigura ca profiti din plin de timpul pe care il aloci antrenamentului, oferindu-ti sfaturi si asistenta, incepand de la nutritie si dieta pana la conceperea unui program de antrenament. Echipa noastra nu te va scapa din ochi nici o clipa, pe parcursul intregii sesiuni de antrenament, pentru a se asigura ca efectuezi corect exercitiile si pentru a te motiva sa iti depasest limitele totul pentru rezultate uimitoare.Va așteptăm în nouă sala de fitness, cu aparate desfășurate pe 300mp.

Sala renovata : Septembrie 2020 - Vestiare modernizate si marite.

'Schimbările mici pot face diferențe mari.'

pozitivitate

Diferențele sunt încurajate. Amabilitate, profesionalism, distracție și motivare. Credem cu tarie ca oamenii care se simt inspirati isi ating mai usor obiectivele. Vocea aceea din interiorul tău care îți spune că nu poți, minte.

Diversitate

Vino așa cum ești! Nu există un singur tip sau mod de antrenament în comunitatea noastră diversă. Corpul tău poate face orice. Trebuie doar să-ți convingi creierul.

DISTRACŢIE

Știm că fitness-ul serios este greu, dar asta nu înseamnă că nu poate fi si distractiv. Echipa noastra se va asigura ca profiti din plin de timpul pe care il aloci antrenamentului.

 

Pentru informații privind masurile Covid click aici


❗️CĂUTĂM COLEGĂ❗️ Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem! click aici (Angajari | Instructor fitness | antrenor personal)