Facebook Vi: 07:00 - 22:00 //Acum DESCHIS!
ATINGEREA SCOPULUI PROPUS

Un Antrenor Personal te ajuta sa iti definesti scopul in sport. Antrenorul ia in considerare nivelul actual de fitness si planifica cu tine atingerea obiectivelor tale prin antrenamente. In mod normal, Antrenori Personali lucreaza cu clientii intr-un mod prietenos, ajutandu-i sa-si atinga obiectivele specific. Poate tu ai deja idee asupra telurilor personale pe care doresti sa le atingi, insa un profesionist te poate ajuta sa le imparti in teluri mai mici, specifice si realiste. Antrenor Personalul te ajuta sa monitorizezi progresul lunar si astfel sa monitorizezi avantajele antrenamentelor. Rezultatele sunt cel mai important beneficiu pentru a avea ghidarea unui Antrenor Personal.

MOTIVATIE

Motivatia este cel mai sensibil punct, deoarece este foarte greu de mentinut atunci cand te antrenezi singur. Sesiunile regulate cu un Trainer Personal iti vor creste motivatia sa continui printr-un regim de antrenament. Stiind ca te intalnesti cu Personal Trainerul, vei fi motivat in timpul antrenamentelor, vei avea satisfactia de a-ti demonstra progresele in timp.

PREVENIREA ACCIDENTARII - RECUPERAREA IN URMA ACCIDENTARII

Adesea oamenii se feresc sa lucreze cu echipamentele in sala de fitness pentru a evita sa se accidenteze. Trainerii te vor invata sa folosesti echipamentul in mod corect si vor lucra cu tine pentru a preveni accidentarile. Chiar si in cazul in care ai suferit un accident, comunica cu medicul si cu Trainerul tau, deoarece el este capabil sa iti contruiasca un program de antrenament eficient si adecvat unei recuperari in siguranta. Un antrenor Personal nu te va lasa sa folosesti o accidentare ca pe o scuza pentru a nu te antrena, ci din contra, in baza sfaturilor medicale, te va ajuta sa iti revii.

 

Pentru informații privind masurile Covid click aici


❗️CĂUTĂM COLEGĂ❗️ Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem! click aici (Angajari | Instructor fitness | antrenor personal)