Facebook Sâ: 09:00 - 18:00 //Acum INCHIS!

Robert Florin - antrenor personal

*antrenor personal, specialist antrenamente si diete personalizate*
Antrenor personal, absolvent 18Gym Academy, pasionat de competitia sportiva, convins ca un stil de viata sanatos se regaseste intr-o alimentatie echilibrata, consider ca antrenamentele personalizate si sustinute garanteaza rezultate rapide si tangibile.

Inca din copilarie am fost fascinat de lumea sportului, practicand rugby, polo, box iar intr-un final am ramas la clasicul ,,tras de fiare’’, totul plecand din pasiune, ajungand sa se transforme dintr-un hobby intr-un stil de viata.

Specializat pe antrenamente de tip Cardio-Fitness, Body Building , Functional Training(BOSU, KettleBell, Bare, Benzi Elastice, Discuri si Gantere, Mingi Medicinale, Inele, Ciocane ,Jumping Box , Suspension Training – TRX), cred ca un bun antrenor personal trebuie sa isi cunoasca foarte bine oamenii cu care lucreaza, sa le ofere antrenamente personalizate in functie de target si obiective, sa ii devina un bun prieten si chiar confident la nevoie. Robert Florin
antrenor personal | bucuresti | antrenor personal pret | fitness | antrenor personal sector 2

Video prezentare

 

Galerie Foto

robert personal trainer
robert personal trainer
robert personal trainer
robert personal trainer
pareri robert personal trainer
recenzie robert personal trainer
testimonial robert personal trainer
review robert personal trainer
parere robert personal trainer
robert personal trainer
Robert Florin - antrenor personal

Experienta

95%

Body Building

Antrenamentul cu greutati este definit ca efectuarea de exercitii utilizand greutati aditionale corpului uman, pentru a marii rezistenta acestuia.

94%

Fitness

Un Personal Trainer iti va crea un plan de antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bune decat un plan de antrenament standard.

92%

Antrenament grup

Rolul antrenorului personal este de a va concepe un plan de antrenament adaptat si structurat in functie de nevoile grupului, de a va motiva si ajuta sa va valorificati la maximum timpul petrecut la sala.

90%

Nutritie

Recomandari diete, regim generalist sau personalizat, calcul caloric, indice masa corporala, calcul greutate ideala, consultanta motivationala si psihologica.


 

Pentru informații privind masurile Covid click aici


❗️CĂUTĂM COLEGĂ❗️ Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem! click aici (Angajari | Instructor fitness | antrenor personal)