Facebook Sâ: 09:00 - 18:00 //Acum INCHIS!
//

Monica Dănică - antrenor personal

*antrenor personal*
In copilarie am practicat Judo de performanta, iar in prezent sunt alergatoare de distante lungi si antrenor personal de fitness.
Sportul reprezinta pentru mine un stil de viata si ma bucur ca am reusit sa fac din pasiunea mea si o meserie. In prezent, pe langa antrenamentele in sala de fitness, particip constant la concursuri de alergare (+21 km). Desi de cele mai multe ori particip la curse din pasiune, pentru experiență ci nu pentru premii ma bucur de fiecare data cand urc pe podium. Acum ma antrenez pentru un concurs international de alergare cu obstacole de tip crossfit, iar ca si target pentru urmatorii ani ma gandesc la o cursa de alergare montana de peste 100 km. Prima data am intrat intr-o sala de fitness acum 10 ani, urmand ca si plan de antrenament programe standard. Vazand ca rezultatele nu sunt cele mai bune am urmat de-a lungul timpului mai multe cursuri de specialitate din domeniul fitnessului si nu numai, negandindu-ma initial ca din asta voi face o pasiune si o meserie, insa in momentul de fata cred ca a fost cea mai buna decizie luata.
Unul dintre multele lucruri importante pe care le-am invatat din experiența mea ca antrenor este faptul ca antrenamentele trebuie sa fie cat mai personalizate pentru fiecare persoana care intra in sala de fitness. Ce este bun pentru mine nu inseamna ca este bun si pentru altul...sau invers, chiar și daca avem obiective comune. Pe langa centimetri sau kilogramele in minus/plus ( dupa caz) mereu ma bucur ca pe langa targeturile atinse ale fiecarui client ( care de cele mai multe ori sunt slabire sau tonifiere) vad oamenii cum isi imbunatatesc viata si pe alte directii nu numai ca și aspect: stare de spirit, postura, încredere in sine, nu mai vorbesc de sanatatea fizica cat si psihica. Ca si antrenor, pe langa tehnica executiei corecte, cele mai mari challenge-uri ale mele sunt: Sa reusesc sa imi fac clientii sa vina la sala si de placere, nu numai de nevoie + sa faca din miscare un stil de viata. De asemenea ma bucur de fiecare data cand oamenii inteleg ca slab nu inseamna frumos si nicidecum sanatos. Ii indemn mereu ca metrul si cantarul sa fie doar niste repere si sa nu faca din ele o obsesie. Din punctul meu de vedere oglinda si starea de spirit sunt cele ce conteaza cel mai mult!
 • Abonament Antrenor Monica 8*
  Promotie 8 sedinte antrenor + abonament nelimitat acces sala / luna
 • 800 lei 500 lei / luna

 • Accesati oferta si beneficiati acum de 8 antrenamente cu antrenor personal + 1 luna access sala nelimitat* pe perioada unei luni.
 • @ Primești 8 sesiuni cu antrenor personal, valabile 30 de zile;
 • @ Primești 1 Abonament Nelimitat  acces in sala, valabil 30 de zile;
 • Abonament Monica 12*
  Promotie 12 sedinte antrenor + abonament nelimitat acces sala / luna
 • 1000 lei 700 lei / luna

 • Accesati oferta si beneficiati acum de 12 antrenamente cu antrenor personal + 1 luna access sala nelimitat* pe perioada unei luni.
 • @ Primești 12 sesiuni cu antrenor personal, valabile 30 de zile;
 • @ Primești 1 Abonament Nelimitat  acces in sala, valabil 30 de zile;
 • Abonament Monica 16*
  Promotie 16 sedinte antrenor + abonament nelimitat acces sala / luna
 • 1200 lei 900 lei / luna

 • Accesati oferta si beneficiati acum de 16 antrenamente cu antrenor personal + 1 luna access sala nelimitat* pe perioada unei luni.
 • @ Primești 16 sesiuni cu antrenor personal, valabile 30 de zile;
 • @ Primești 1 Abonament Nelimitat  acces in sala, valabil 30 de zile;

Experienta

100%

Alergare

Alergarea, sub toate formele sale, reprezintă unul dintre cele mai eficiente exerciții cardio, ce pot fi practicate de orice persoană, atât în interior, cât și în exterior.

96%

Fitness

Un Personal Trainer iti va crea un plan de antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bine decat un plan de antrenament standard.

88%

Antrenament grup

Rolul antrenorului personal este de a va concepe un plan de antrenament adaptat si structurat in functie de nevoile grupului, de a va motiva si ajuta sa va valorificati la maximum timpul petrecut la sala.

85%

Nutritie

Recomandari diete, regim generalist sau personalizat, calcul caloric, indice masa corporala, calcul greutate ideala, consultanta motivationala si psihologica.


 

Pentru informații privind masurile Covid click aici


❗️CĂUTĂM COLEGĂ❗️ Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem! click aici (Angajari | Instructor fitness | antrenor personal)