Informatii 2021

Anunț despre închiderea salii
Publicat pe data de 28.03.2021 / ora 15:35

Ca urmare a hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență (Nr. 20/25.03.2021) de a institui carantina în localitățile unde rata de infectare este de peste 4/1000 locuitori, am fost nevoiți să închidem temporar sala Fitness Floreasca, începând cu data de 28 martie, 2021.
În ciuda tuturor regulilor și restricțiilor impuse de pandemie, mesajul de a face mișcare rămâne valabil dacă vrei să te menții sănătos - aceasta este cea mai bună măsură de protecție pe care o ai împotriva COVID-19.
Un stil de viață activ și sănătos este cu atât mai important în această perioadă, de aceea in curand iti pregatim Antrenamente in aer liber si antrenamente online pe platforma noastra.
Vă vom ține la curent cu toate informațiile care apar referitor la redeschiderea centrelor de fitness. Ne dorim, la fel ca voi, ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vineri 26.03.2021, vom funcționa la program normal.
Publicat pe data de 25.03.2021 / ora 22:35

- Comitetul Național pentru Situații de Urgență A PROPUS în ședința de guvern de astăzi închiderea sălilor de sport
– Vineri 26.03.2021, vom funcționa la program normal. Program : 07:00 - 21:00
Vă vom ține la curent cu toate informațiile referitoare la deciziile autorităților în acest sens.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Masuri redeschidere sala Fitness Floreasca GYM 2020

Informare privind reînceperea activității de fitness 2020
Actualizat pe data de 14.06.2020 / ora 19:37

– din 15 iunie reluăm activitatea sali Fitness Floreasca cu program normal de functionare. (Strada Frederic Chopin 12, Etaj 1, București 014192).
- Programarea antrenamentelor nu este obligatorie, dar va recomandam daca doriti sa accesati sala dupa ora 17:00 sa sunati pentru a verifica daca este atinsa capacitatea maxima admisa.
– vom adapta capacitatea salii în concordanță cu normele autorităților.
- Limita de persoane in acelasi timp in sala este de 42 de persoane.
- Masca se foloseste OBLIGATORIU la receptie, in zonele comune, pana la intrarea in sala
- clientii au Obligatia de a se dezinfecta pe maini inainte si dupa folosirea aparatelor.
– fiecare membru va avea prosop personal și încălțăminte de schimb.
– accesul se face în limita locurilor disponibile.
– vă recomandăm scurtarea timpului petrecut în vestiar pentru evitarea aglomerației.
- durata antrenamentelor nu va fi mai mare de 90 de minute
- accesul in vestiar se va face doar cate 4 persoane maxim odata, respectand masurile de distantare sociala

REGULAMENT privind condiţiile necesar a fi respectate în vederea desfăşurării activităţilor de pregătire fizică în săli de fitness

Măsuri de igienă personală

1.Cu excepţia perioadei de efort fizic intens, este obligatorie purtarea măştii (medicale/non-medicale) în spaţiile comune, care pentru o protecţie eficientă trebuie să acopere atât gura, cât şi nasul.
2. Igiena respiratorie este obligatorie (tuse şi strănut în plica cotului sau în batista de unică folosinţă, care va fi aruncată imediat la coşul de gunoi).
3. Spălatul regulat al mâinilor este preferabil portului de mănuşi

Măsuri care privesc organizarea activităţii de pregătire fizică

1. Administratorul unităţilor unde au loc activităţile de pregătire fizică elaborează proceduri proprii prin care să asigure respectarea normelor de desfăşurare a activităţii şi împarte sarcinile de lucru pentru personalul angajat.
2. Se vor instala panouri informative cu regulile şi indicaţiile guvernamentale privind măsurile pentru combaterea răspândirii infecţiei cu COVID-19.
3. Personalul de curăţenie va desfăşura activităţile de curăţenie şi dezinfecţie conform orarului stabilit şi va purta echipament adecvat de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2 (mască, mănuşi).
– 4. Produsele biocide avizate trebuie să fie amplasate la intrare şi în alte zone accesibile.
5. Organizarea spaţiului de pregătire fizică anaerobă (pe aparate) astfel încât să permită menţinerea unui spaţiu de siguranţă pentru fiecare persoană de minimum 7 mp .
6. Organizarea spaţiului de pregătire fizică aerobică astfel încât să permită menţinerea unui spaţiu de siguranţă pentru fiecare persoană de minimum 10 mp 7. Triajul observaţional zilnic la intrarea în sală. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C. – Plasarea recipientelor cu soluţii dezinfectante pentru mâini la intrarea în sală .
8. Suprafeţele şi spaţiile comune vor fi dezinfectate frecvent (cel puţin o dată la 4 ore). – Asigurarea unei ventilaţii adecvate a tuturor încăperilor sau aerisirea lor periodică, cel puţin o dată la 4 ore

Accesul în sala de fitness

1. Accesul utilizatorilor va fi permis doar în urma triajului observaţional şi termometrizării. Utilizatorii sunt informaţi să nu se prezinte în centrele de pregătire dacă prezintă semne clinice de viroză respiratorie.
2. Accesul în sală trebuie să se facă numai în baza unei programări prealabile. Se va ţine o evidenţă nominală a persoanelor care au folosit sala în fiecare interval orar, astfel încât să se poată face cu uşurinţă identificarea contacţilor, în eventualitatea depistării unui caz de infectare cu COVID-19 printre utilizatorii respectivei săli de fitness sau aerobic.
3 Numărul de persoane care se antrenează la un moment dat va fi limitat în funcţie de capacitatea sălii, pentru a se menţine distanţa de siguranţă, astfel încât fiecărei persoane să îi revină un spaţiu de 7 mp în cazul exerciţiilor pe aparate şi 10 mp în cazul exerciţiilor de tip aerobic.
4 Nu se va permite accesul şi se va recomanda izolarea la domiciliu în cazul în care persoana a venit în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2

Antrenamentul de fitness în spaţii închise

1. Utilizatorii sălilor de fitness vor fi instruiţi să-şi spele mâinile înainte şi după terminarea antrenamentului. –
2. Se delimitează spaţiile de exerciţii, cu menţinerea distanţei fizice de minimum 1,5 m între oricare două persoane şi asigurarea unui spaţiu de minimum 7 mp/persoană în cazul exerciţiilor anaerobe (pe aparate), respectiv de 2 metri între oricare două persoane şi asigurarea unui spaţiu de minimum 10 mp/persoană în cazul exerciţiilor de tip aerobic
3. Aparatele sportive vor fi dezinfectate înainte şi după fiecare utilizator.

Măsuri care trebuie luate după antrenament

1. Se interzice folosirea în comun a duşurilor şi altor zone cu risc mare de transmitere a virusului.
2. După terminarea antrenamentului, se are în vedere intrarea eşalonată la vestiare, cu evitarea aglomeraţiei şi menţinerea distanţării, respectând un spaţiu de 4 mp pentru fiecare persoană.
3. Vânzarea şi/sau oferirea de gustări/băuturi în regim de autoservire nu este permisă; prin excepţie, se permite funcţionarea automatelor de băuturi răcoritoare şi mâncare ambalată, cu condiţia ca acestea să fie consumate în aer liber
4. Vestiarele trebuie să fie prevăzute cu materiale de curăţenie şi dezinfecţie a mâinilor (apă, săpun, produse biocide)

Actualizat pe data de 14.06.2020 / ora 19:37

Ai intrebari ?Email: contact@fitnessfloreasca.ro
Adresa: Frederic Chopin nr. 10-12, Etaj 1
Orar: Luni - Vineri : 07:00 - 23:00
Sambata : 10:00 - 18:00
Duminica : 10:00 - 14:00

Despre noi

Floreasca Fitness Club va invita sa va petreceti o parte a timpului dumnevoastra liber in atmosfera placuta si relaxanta a clubului nostru, acolo unde amabilitatea si profesionalismul personalului, calitatea servicilor oferite, precum si preturile accesibile, fac din acesta o alegere perfecta. Floreasca Fitness Club - Bucuresti va ofera un pachet complet de servicii, intr-o sala de fitness dotata cu aparatura profesionala si aparate cardio profesionale Vision Fitness toate extinse pe o suprafata de 280 mp pe, dotate cu: aer conditionat, centrala termica proprie, vestiare, dusuri si grupuri sanitare curate si civilizate, dulapuri cu cheie pentru depozitarea lucrurilor personale pe durata antrenamentului.

Echipa noastra

Floreasca Fitness Club este un club profesional, primitor, discret, proiectat pentru a satisface toate dorintele clientilor nostri. Clubul nostru are cei mai talentati si experimentati antrenori personali care te pot ajuta sa incepi sau sa avansezi in pregatirea ta fizica. Echipa noastra de antrenori se va asigura ca profiti din plin de timpul pe care il aloci antrenamentului, oferindu-ti sfaturi si asistenta, incepand de la nutritie si dieta pana la conceperea unui program de antrenament. Echipa noastra nu te va scapa din ochi nici o clipa, pe parcursul intregii sesiuni de antrenament, pentru a se asigura ca efectuezi corect exercitiile si pentru a te motiva sa iti depasest limitele totul pentru rezultate uimitoare.


 

❗️IMPORTANT❗️ Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de autorități, sala noastra se va închide începând de Duminica, 28 martie inclusiv. 🔴 Vă vom ține la curent cu toate informațiile referitoare la deciziile autorităților în acest sens. click aici


Pentru informații privind masurile Covid click aici


❗️CĂUTĂM COLEGĂ❗️ Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem! click aici