Facebook Vi: 07:00 - 22:00 //Acum DESCHIS!

Esti supraponderal? Calculeaza-ti masa corporala.

kg


cm


In curand

Indicele de masa corporala

Indicele de masa corporalaInterpretare rezultatRisc de boala
18,49 sau mai putinSubponderal
intre 18,50 si 24,99Greutate normalaFara risc de boala
intre 25,00 si 29,99Supraponderal
intre 30,00 si 34,99Obezitate (gradul I)
intre 35,00 si 39,99Obezitate (gradul II)
40,00 sau mai multObezitate morbida

Daca doriti sa slabiti sau sa va ingrasati pana la valoarea indicata a indicelui de masa corporala, va recomandam sa consultati un medic specialist in nutritie. Acesta va stabili un anumit anume tip de regim / dieta tinand cont atat de indicele de masa corporala cat si de celelalte informatii (istoricul bolilor, starea de sanatate, stilul de viata - consum de tutun, alcool, tip de activitate fizica - etc.).

Indicele de masa corporala - IMC - este un indicator oficial de calculare a greutatii corporale ideale, pentru o inaltime data. In primul rand, indicele de masa corporala ajuta la stabilirea grupei de greutate in care se incadreaza o persoana - gradul de obezitate. De asemenea, indicele de masa corporala poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care o persoana trebuie sa le piarda sau sa le castige, pentru a ajunge la greutatea ideala, pentru inaltimea sa. Indicele de masa corporala este o metoda care poate fi folosita atat de barbati cat si de femei, cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 ani. Indicele de masa corporala nu este o metoda de calcul a greutatii potrivita pentru copii, femei insarcinate, persoane cu masa musculara mare (sportivi) si varstnici si nu este menita stabilirii procentului de grasime corporala, a masei musculare sau osoase.

 

Pentru informații privind masurile Covid click aici


❗️CĂUTĂM COLEGĂ❗️ Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem! click aici (Angajari | Instructor fitness | antrenor personal)