Facebook Vi: 07:00 - 22:00 //Acum DESCHIS!
image

Adrian

*antrenor personal, tehnician nutritionist, specialist antrenamente si diete personalizate*
Credem cu tarie ca oamenii care se simt inspirati isi ating mai usor obiectivele. Iar inspiratia nu vine doar din munca, vointa si efort, ci si prin intermediul oamenilor care te motiveaza. La Fitness Floreasca le gasesti pe toate la un loc si inca ceva in plus: o echipa de profesionisti, pregatiti sa-ti transforme corpul si sa-ti imbunatateasca stilul de viata. Provocarea lor: sa dureze o viata!

Sa lucrezi cu un antrenor personal inseamna motivare constanta, forta si incredere ca poti sa-ti depasesti limitele, sa-ti transformi corpul si, in cele din urma, viata. Mai mult decat atat, antrenorul personal va sta tot timpul la dispozitia ta, pentru a te ajuta sa executi miscarile corect si eficient.

Experienta

91%

Body Building

Antrenamentul cu greutati este definit ca efectuarea de exercitii utilizand greutati aditionale corpului uman, pentru a marii rezistenta acestuia.

94%

Fitness

Un Personal Trainer iti va crea un plan de antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bine decat un plan de antrenament standard.

88%

Antrenament grup

Rolul antrenorului personal este de a va concepe un plan de antrenament adaptat si structurat in functie de nevoile grupului, de a va motiva si ajuta sa va valorificati la maximum timpul petrecut la sala.

81%

Nutritie

Recomandari diete, regim generalist sau personalizat, calcul caloric, indice masa corporala, calcul greutate ideala, consultanta motivationala si psihologica.

 

Pentru informații privind masurile Covid click aici


❗️CĂUTĂM COLEGĂ❗️ Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem! click aici (Angajari | Instructor fitness | antrenor personal)